Long, long, long time no C ...



Kamrater, Nu är Richie åter tillbaka i bloggsfären efter några veckors uppehåll.

Mycket lite har hänt sedan sist och det speglar även större delen av mitt liv. Försökte liva upp stämningen en aning i ett tappert försök att få till en "titta-på-bil-resa" till Göteborg härom dagen men som vanligt... såldes bilen till någon annan lycklig slampa. Inte alls så att jag missunnar mina medmänniskor lycka och framgång i livet men någon jävla måtta måste det ju finnas på dumheterna. Blåst på konfekten för typ 5:e gången. Vem vet, en vacker kanske det är min tur att vara först... men just nu ser det ju onekligen väldigt, vädligt dystert ut.


Påsken har tack och lov avklarats med livet i behåll. Ägg i all världens olika färger, mönster och former har inmundigats. Jag fick till och med ett ägg av svärföräldrarna innehållandes en burk champinjoner och en burk krossade tomater, ja man tackar =). Middagar och dyl. tar ju på krafterna men nu är det ett helt år kvar tills det är dags igen. Och innan dess är det ju bara diverse obetydliga högtider som valborg, midsommar, jul och nyår... sen jävlar åker äggen fram igen.


I övrigt så välkomnar jag sommaren med öppna armar. Dagar som denna för ens tankar till livet på varmare breddgrader. Jag skulle lätt kunna leva med att ha <20 året om... *hmm*... ska nog lägga ner lite mer energi i den här frågan. En liten pitoresk villa i Thailand kanske... eller varför inte en bungalow på Hawaii med havet som närmsta granne.... Hur skönt låter inte det då?!? Ligga på beachen å lapa sol och dricka paraplydrinkar hela dagarna ...*funderar*.... Ja, jag skulle nog fan kunna leva med det.


Nehe... Nu ska jag iväg till Jim en sväng innan det bär iväg mot en helkväll med jobb.

Skjut dig själv å skit i andra!!!!


"Jag är inte den som är den, jag är den andre..."
- Timbuktu



RSS 2.0