Richie... periodare ?!?.... knappast.... =)


Ojojoj vilket liv det blev över mitt så kallade "periodande". Okej, jag kanske inte tillhör världseliten bland bloggfreaken men jag gör mitt bästa och mycket mer än så är ju svårt att begära men okej, allt för att tillfredsställa diverse AIBMSIFTFODOHIAML vilket med vanlig svenska är en abbreviation *Oj vilka fina ord jag svänger mig med* av Aktiva Internetsurfande Bloggläsare Med Stort Intresse För Triviala Fakta Och Detaljer Om Händelser I Andra Medborgares Liv. Och appropå "att göra sitt bästa", det får mig osökt att tänka på en replik som lyder som följer;
 "Your best?... Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the promqueen".

O
ch Jim, tack för att du visade hur man "mobilbloggade" men jag kommer tyvärr inte ihåg hur man gjorde så... jag får fortsätta the old-fashioned way.

Jaja, låt mig istället få förtälja de bakomliggande orsakerna till mina sporadiska inlägg. Det händer för tillfället absolut ingenting i mitt liv som är värt att blotta för min omgivning. Så enkelt var det med det. Men vad är det då för saker jag inte anser "viktiga" nog att dela med mig av?!?... Jo;

Fick tillbaka bilen från plåtniklas i onsdags. Fin som en pärla blev han... och vi blev drygt 6.000:- fattigare =(. Men det blir ändring på här i veckan då bil-drullen som körde på mig ska få krypa till korset och ta ansvar för sina horribla handlingar.

Hela slutet av förra veckan låg jag hemma och var ett "ynk"... hade halsont och mådde allmänt skitdåligt. Mycket Guitar Hero II blev det dock... har avancerat till nivån "expert" nu vilket är sjukt svårt kan jag meddela. Snabb som en vessla måste man vara. Har ni behov av att "rocka" av er är ni hjärtligt välkomna till vårt enkla lilla kyffe. Skriv ut och ta med detta inlägg så bjuder jag på kaffe också (max ett erbjudande per hushåll). =)

I söndags drog jag mig upp från soffan och grattulerade min käre mor på den häringa Mors Dag. Och för att visa vilken snäll son hon importerat medtogs presenter i form av en mycket dyr Kosta Boda skål och en elektrisk flugsmälla/insektsgrill. 

I
dag är det måndag och jag är åter på jobbet.


Nu förstår ni säkert varför jag inte skriver så ofta... det händer helt enkelt inte så mycket... men när det väl gör det... då lovar jag att rapportera omedelbart.


Buss & Kran

// Richie


I rätten:
Fråga: Lyfte han upp hunden i öronen? 
Svar: Nej.
Fråga: Vad gjorde han med hundens öron?
Svar: Han lyfte upp dem i luften.
Fråga: Och var var hunden då?
Svar: Den satt fast i sina öron.


Back in business... again =)



Mina damer och herrar... och eventuellt övriga. Nu jävlar kör vi igång igen.
Dåligt bloggande har det varit gott om på senaste tiden. Liksom min förra blogg börjar även denna mer likna en årskrönika vilket naturligtvis inte skall vara fallet. Mycket kritik inom just detta ämne har framkommit till undertecknad från ett flertal olika källor och bättring utlovas härmed. Nog ordat om detta.


Massor med kul saker har hänt sedan sist och med risk för att glömma vissa företeelser reserverar jag mig för rätten att hoppa över en del oväsentliga men ack så roliga händelser.


Vår kära lilla VW Polo, a.k.a "Hallonet" finns ej längre bland oss. "Hallonet" såldes för två veckor sedan till en ung tjej i Stockholm. "Hon" tjänade sitt syfte hos oss väl och jag är övertygad om att "hon" inte kommer göra sin nya ägare besviken heller och jag önskar därför henne och "Hallonet" all lycka i deras framtida förhållande.

                                   


Samtidigt har vi ersatt "hennes" plats med en något manligare bil. ÄNTLIGEN är väl egentligen ord nog för att beskriva känslan när vi rullade hem från Falun i vår nya Audi A4 Avant för drygt tre veckor sedan. Ja, tro det eller ej men jag lyckades ta mej fan hitta min bil till sist, en 04:a med knappt 4000 mil på mätaren. 1,8Ts, quattro, S-line... ja... helt perfekt. En vecka efter inköpet blev jag naturligtvis påbackad av en drulle i en skåpbil... tilläggas bör kanske att han även hade dragkrok (se bilden i mitten nedan). Så i skrivande stund har jag precis varit nere på Söderbergs i Nyköping och lämnat in vår fina bil på plåtverkstaden =(. Om en vecka kommer vi kunna avnjuta vår underbara bil igen och återta tronen som "kungen på vägen"... *oj vad jag svamlar*....*gäsp...trött*.

                 
                                                                   


Vi som lever och verkar inom den underbara (ironi som ni kanske förstår) Avis-världen hade härom veckan ett litet samkväm hemma hos vår käre Micke där det bjöds på grillad fläskfilé med potatissallad och "grönsallad", och något underligt, för mig oätbart, veggokäk till Alex =). Framåt kvällningen stämde vi upp till sång med Singstar på PS2... ja det kanske var lite småfjolligt när sex herrar började skråla i toner man inte trodde existerade men anledningen var faktiskt att detta var ett delmoment i en femkamp som senare visade sig endast bli en fyrkamp, Skavstapersonal mot "DT-personal", vars grenar bestod av Kubb, Guitar Hero II, Singstar, Boxning (Xbox 360 *lol*). Faktum är att Guitar Hero II var så sjukt kul att jag i lördags åkte och köpte mig ett Xbox 360 och just detta spel. Så nu vet ni vart jag håller hus dom närmsta veckorna och ni är alla hjärtligt välkomna för en helkväll i sköna gitarrtoner =). 

                                                           


Igår var det födelsedagskalas för min sambos brorson och han fick den här fina tårtan på sin tvåårsdag =)
Behöver jag nämna att han diggar motorcyklar sååå dinidaaaann (Johnjohnuttryck)
                            
                                                           


Tack för nu och jag lovar att höra av mig snart igen.
Puss Puss

"Någon har just gett mig en duschradio. Tack så mycket! Vill man verkligen ha musik i duschen? Jag antar att det inte finns något bättre ställe att dansa på, än på en hal yta alldeles bredvid en glasdörr."
- Jerry Seinfeld


hej hej. Från Richards mobil

hej hej. Från Richards mobil

RSS 2.0